Wat doet DINERfabriek?

Het concept DINERfabriek is ontstaan om in te spelen op de huidige situatie rondom de 1,5 meter-samenleving. Blijf lekker thuis en bestel de heerlijkste gerechten bij DINERfabriek. Je krijgt er niet zomaar patat, maar echte zelfgemaakte verse friet. De hamburgers worden bereid op de Green Egg en dat proef je! Meer zin in een lekkere stamppot? Ook dat kan en vergeet dan niet een heerlijk dessert mee te bestellen. Het eten wordt contactloos bezorgd op een door jou gekozen tijdstip.

Volledige ontzorging

Wat is het een feest om samen te werken met DINERfabriek. Een concept waarbij we van begin tot eind zijn betrokken. En alles op zeer korte termijn om zo snel mogelijk door te kunnen pakken rondom de huidige situatie. Het bedenken van het concept, het neerzetten van een sterke bedrijfsnaam en de uitrol hiervan. Van het realiseren van de website tot aan de belettering van de bezorgauto’s en de kleding van de bezorgers. Overal is aan gedacht.

Meer over dit project

DINERfabriek is begin april 2020 gestart. Binnen een week waren er al meer dan 450 bestellingen geplaatst. Wat een succes! Bij DINERfabriek houden ze van doorpakken en binnen 2 weken was de derde bezorgauto al een feit. Op dit moment bezorgen ze in Ede. Hou de website en social media in de gaten want binnenkort bezorgen ze misschien ook wel bij jou in de buurt!


Enkele cijfers
 • 2020
  Begin webshop
 • 45
  Verschillende producten
 • 6
  Postcodes actief

Kleurgebruik

 • #000000
 • #ffe00a
 • #dfe0e1
 • #ffffff

Typografie

 • Work Sans abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 • Work Sans abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Bedrijfsfotografie

Veconet heeft de bedrijfsfotografie van DINERfabriek verzorgt. We fotografeerden het personeel, de producten en de diensten van DINERfabriek. Met deze foto’s laten we de sfeer van het bedrijf zien, van het bereiden van de verse producten tot aan de bezorging. Een waardevol visitekaartje voor de organisatie.

dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie
dinerfabriek fotografie

Social media fotografie

Ook werd Veconet ingeschakeld voor het fotograferen van o.a. de gerechten. De foto’s hebben een juiste weergave gekregen van wat je thuis op je bord krijgt, smakelijke en ambachtelijke gerechten. Daarnaast hebben we de bezorgauto’s van DINERfabriek op verschillende locaties in Ede gefotografeerd om naamsbekendheid en bekendheid van het bezorggebied te vergroten. Daarnaast is het natuurlijk lekkere content voor social media.

Ook zo'n mooi project starten? Neem snel contact op met Daan van Woezik

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidend vermogen door creatieve campagnes

Creatief concept & reclamecampagnes

Praxis

Bekijk deze case

Merken waarvoor wij werken