De gemeente Ede

Maar liefst 90% van de gemeente Ede is groen. Eén van de groene parels van Ede is het Nationaal Park De Hoge Veluwe met daarin het Kröller-Müller Museum, met misschien wel de grootste collectie Van Gogh’s ter wereld.

Ede staat daarnaast voor gezonde voeding, dankzij de ligging in de Regio FoodValley: dé kennisregio voor gezonde voeding en een gezonde leefomgeving. De komende jaren realiseert Ede een hoogwaardige kenniscampus, één van de essentiële pijlers van de Regio FoodValley. Negen organisaties ontwikkelen hier samen een hoogwaardig onderwijs-, onderzoek- en kennisaanbod. De Kenniscampus wordt gerealiseerd in een aantrekkelijke omgeving, vlakbij treinstation Ede-Wageningen.

Ede groeit en bouwt aan de toekomst. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van de Veluwse Poort. Dit bijzondere gebied in Ede wordt gerealiseerd door de herontwikkeling van onder andere de historische kazerneterreinen en de voormalige Enka-fabriek. Hier wordt de komende jaren een deel van de groei van Ede opgevangen. Wonen, gezond leven en werken gaan hier prima samen.

Meer over dit project

Het ondernemersmagazine ontwikkelden we speciaal voor ondernemers uit de gemeente Ede. In het interactieve online magazine licht de gemeente ondernemers uit, komen businessclubs aan het woord en vertellen verschillende mensen over de nieuwste ontwikkelingen die ze in hun gemeente zien. In elke editie staat een andere onderneming uit Ede in de spotlights, dankzij een professioneel geïntegreerde video.

 


Behaalde resultaten
  • 9.988
    Nieuwe gebruikers
  • 4
    Magazines per jaar
  • 60%
    Meer aanmeldingen

De ondernemer in beeld

De gemeente Ede ondersteunt de bedrijven waar het kan, bijvoorbeeld met goede faciliteiten. Een mooi voorbeeld daarvan is het bedrijventerrein BT A12. Deze bedrijven krijgen in het interactieve online magazine veel aandacht met een verfrissend filmpje. Die video’s ontwikkelen we samen met VisualChefs, een creatief productiehuis waarmee we intensief samenwerken.

Ook zo'n mooi project starten? Neem snel contact op met Daan van Woezik

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online concept voor vers fruit op je werk

Dagverse levering door dé lokale fruitspecialist

Fruitkist

Bekijk deze case

Merken waarvoor wij werken