Over Hek Badkamers

Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek installatiebedrijf,  is al vele jaren gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor zijn klanten. En niet alleen in Woudenberg realiseren zij complete badkamers. Maar ook in de wijde omgeving, zoals in Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Amersfoort en Leusden.

Het ontwerpen van uw badkamer

Als badkamerspecialist staat Hek Badkamers graag voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerpen. Ze gaan samen met u om tafel om uw wensen en stijl in kaart te brengen. Daar komt een perfect ontwerp voor uw badkamer uit. Na het thuis opmeten, installeren ze uw gloednieuwe badkamer voor u.

Snelle levering van uw badkamer

De complete installatie van de badkamer wordt verzorgd door het installatiebedrijf; een vast team met één aanspreekpunt. Dankzij de duidelijke planning kunt u uitgaan van een snelle levering en komt u niet voor verrassingen te staan. Hek Badkamers heeft als doel om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer.

Kleurgebruik

  • #6ca9c5
  • #3c3c3b
  • #ebebeb

Typografie

  • Poppins abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
  • Poppins abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Vacature campagne

Hek Badkamers zoekt versterking. Aan ons de uitdaging dit grootschalig op Facebook kenbaar te maken. En hoe doe je dit beter dan met een opvallende Facebook-advertentiecarrousel?

Ook zo'n mooi project starten? Neem snel contact op met Stefan Post

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidend vermogen door creatieve campagnes

Creatief concept & reclamecampagnes

Praxis

Bekijk deze case

Merken waarvoor wij werken