Recreatiewoningen op maat

TOP Totaal levert chalets voor recreatie en mantelzorg. Ze ontwikkelen de chalets volledig in eigen beheer. Omdat de klant altijd centraal staat, ontwikkelde TOP met heel diverse klanten allerlei chalets. Van die diversiteit geeft het magazine en de website die wij voor ze mochten maken, een voorproefje.

Innovatief en hartverwarmend
In de samenwerking met TOP Totaal bruist het altijd van innovatie en ideeën. Ze zijn een innovatieve en toonaangevende speler in de chaletbouw. Ze ontwikkelen steeds nieuwe concepten, waaronder energieneutrale chalets. Ook mooi: ze maken chalets die geoptimaliseerd zijn om voor korte of langere tijd mantelzorg te kunnen verlenen in de eigen omgeving. Door een chalet te plaatsen, hoeven je geliefden niet te verhuizen om zorg te krijgen. Dat is niet alleen innovatief, het is ook hartverwarmend!

Meer over dit project

Door de nauwe samenwerking die we al sinds 2010 met TOP Totaal hebben, kennen we alle ins en outs van het bedrijf. Dit keer mochten we alweer de tweede website voor TOP Totaal maken. Een combinatie van een goede website met een strategische online marketingcampagne zorgt voor veel nieuwe aanvragen. Dat blijkt ook weer bij de nieuwe website van TOP Totaal: de aanvragen vliegen binnen! De website biedt klanten een overzicht van de verschillende chalets en parken die TOP Totaal heeft. Daarnaast voegden we diverse formulieren toe die gericht zijn op conversie. Daardoor boeken we mooie resultaten en daar zijn we trots op. Bekijk hier de nieuwe website. Ook offline zetten we ons in voor TOP Totaal door relatiemagazines te ontwerpen. Inmiddels hebben we vier edities van ruim 200 pagina’s opgemaakt. Een flinke klus, maar met een prachtig resultaat!

 


Enkele cijfers
 • 4
  Magazines uitgaves
 • 34
  Recreatieparken
 • 50+
  Medewerkers

Kleurgebruik

 • #99c12f
 • #f6f7f0
 • #1f2532

Typografie

 • Open Sans abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 • Open Sans abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Inspiratiemagazine

We zijn trots op de 4e uitgave van het TOP Magazine. Veconet verzorgde de opmaak van 240 pagina’s boordevol inspiratie en referentieprojecten voor recreatie- en mantelzorgwoningen. Een mooie klus waar veel creativiteit bij kwam kijken. We geven je graag een impressie. Bekijk hieronder een korte preview of vraag het magazine aan via de vernieuwde website.

Ook zo'n mooi project starten? Neem snel contact op met Stefan Post

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontwikkeling website en diverse online campagnes

Bruisende marktplaats voor bloemisten

Bloemenveiling Plantion

Bekijk deze case

Merken waarvoor wij werken