Strategie & campagnes

Organisaties streven elke dag naar betere bedrijfsresultaten. En een sterk merk draagt daaraan bij. Want met merkonderscheid creëer je competitief voordeel. Maar hoe creëer je onderscheidend vermogen als jouw product of dienst niet van concurrenten te onderscheiden is? Wie is je doelgroep? En nog belangrijker: hoe bereik je die? Hoe blijf je als merk relevant in dit digitale tijdperk? Hoe maak je die transitie eigenlijk? Welke positionering moet je innemen? Wij buigen ons dagelijks over dit soort vraagstukken en kunnen je helpen bij het bepalen van je merkstrategie en het uitrollen van spraakmakende campagnes.

Concept & Creatie

Onder de douche staan en wachten op dat eureka-moment heeft helaas niet zoveel zin. Goede ideeën ontstaan namelijk niet uit het luchtledige. Zij moeten georganiseerd worden opgeroepen. Want je idee kan nog zo leuk zijn, maar je moet het wel vormen tot een bruikbaar concept – dat ook nog eens het gewenste resultaat oplevert. Een goede conceptontwikkelaar verdiept zich daarom grondig in de waarden van het merk en kan reclamewensen moeiteloos vertalen naar duurzame en mediagenieke concepten. Wij gebruiken daarvoor een breed scala aan creatieve technieken zodat we snel tot goede en bruikbare ideeën komen. En wij toetsen onze concepten altijd kritisch aan de hand van bewezen reclamemodellen. Ook voor de doorvertaling van concepten naar communicatiemiddelen kun je bij ons terecht. Wij creëren uitingen voor alle typen media en dragers.

Webontwikkeling

We consumeren media met de dag meer online. De papieren krant neemt plaats voor online-nieuwskanalen, de wekelijkse boodschappen bestellen we inmiddels via apps en winkelen gebeurt steeds vaker via sociale media dan in de winkelstraten. We leven in een digitaal tijdperk. Een website is daarom niet langer een digitaal-visitekaartje, maar de volledige online-belichaming van je merk. En merken die ook online boven de rest uit willen stijgen kloppen bij ons aan. Wij leveren namelijk op-maat-gemaakte WordPress-websites die schaalbaar en duurzaam zijn. Geen standaard templates en overbodige plugins, maar eindeloze functionaliteiten door schone code. Zo blijf je als merk ook in dit digitale tijdperk sterk en relevant.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ontvang vier keer per jaar gratis tips om jouw bedrijf te laten groeien en blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij Bureau ZIGZAG.

Inschrijven