Overtuigende verhalen die verbinden

Contentmarketing draait om het maken, aanbieden en verspreiden van content die aansluit op de behoefte van de doelgroep. Wij helpen jou de relatie met de doelgroep te behouden en verder te versterken. Storytelling is niet voor niets uitgegroeid tot de oudste succesvolle vorm van reclame: het vertellen en delen van verhalen, verbindt ons. Zo kan storytelling ook jouw (potentiële) klanten aan je verbinden.

Content met een plan
Contentmarketing zetten we in op basis van een plan. Hoe vertel je jouw verhaal, op de juiste manier en op het juiste moment? Belangrijke vragen waar we met jou over nadenken. Samen ontwikkelen we een contentplan om de doelgroep in beweging te brengen.

Strategisch en operationeel
Onze contentspecialisten helpen je op strategisch niveau de lijnen uit te zetten en die operationeel in te vullen. Van hoog-over naar de concrete inhoud en de juiste timing: wij denken met jou na over de beste boodschap. Wij maken en verspreiden content waarmee jij de doelgroep aan je kunt binden.

Volledig contentbeheer
Vertrouw volledig op onze contentspecialisten, door het contentbeheer helemaal aan ons over te dragen. Dankzij het contentplan en onze strategische en operationele begeleiding richt jij je zonder zorgen op jouw core business. Wij creëren de content waar jouw doelgroep enthousiast van wordt, jij hoeft je alleen maar te laten verrassen.

Contentmarketingtools
Liever zelf aan de slag met het maken of bedenken van content? Wij adviseren je over het inzetten van handige contentmarketingtools om jouw doelgroep effectief te bereiken. We adviseren en begeleiden of nemen de content en de marketing ervan graag voor je uit handen.


Ik wil meer informatie over:
Copywriting

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Landelijke bekendheid door online marketing

Unieke betonrevolutie langs het water

Filamat

Bekijk deze case