Creatieve campagnes waarop geproost mag worden

Met creatieve concepten laten we ambitieuze ondernemingen groeien. Al tijdens de eerste briefing binnen het strategisch proces komen we met onderscheidende ideeën om uit te werken. Vanuit actuele kennis over houding en gedrag brengen we jouw doelgroep op een creatieve wijze in beweging.

Out of the box
Hokjes zijn niet om van te houden, we bedenken graag concepten out of the box. Zoals voor Henk van Keulen, die vroeg om een standaardwebsite voor luxe catering. We bedachten een gave foodtruck voor de bouwbranche, waardoor hij nu ook overdag veel werk heeft bij een enorme markt met zakelijke klanten.

Kennis van gedrag
Houding en gedrag zijn belangrijke voorspellers van beweging bij de doelgroep. Vanuit actuele kennis over de psychologie van consumenten en zakelijke klanten denken we na over creatieve concepten die de aandacht trekken. Wij triggeren door op de juiste knoppen in het brein te drukken.

Commercieel creatief
Creativiteit is zakelijk pas interessant als het zich uitbetaalt in meer naamsbekendheid, nieuwe klanten of interessante samenwerkingen. Bij ieder creatief concept of idee houden we de commerciële toegevoegde waarde voor jou in ons achterhoofd.

Strategische creatie
We nemen de creatieve vrijheid om tijdens een brainstormsessie breeduit mee te denken, zonder het strategische proces uit het oog te verliezen. Stap voor stap helpen we jou toe te werken naar de creatieve c(h)ampagne om samen op te kunnen proosten.


Ik wil meer informatie over:
Creatieve concepten

Onder het genot van een kopje koffiekennis maken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van creatief concept tot complete foodbeleving

Creatief foodconcept voor de bouwbranche

Henk van Keulen – Foodtruck Onbeschaft

Bekijk deze case Winnaar Starter Business Event Gemeente Ede