Zegt meer dan 1.000 woorden

Zelfs de beste tekstschrijver kent de unieke overtuigingskracht van een sterk beeld. Het draait allemaal om het perfecte samenspel van elementen. Een webdesign, een productassortiment of een succesvolle socialmediacampagne: ze kunnen allemaal niet zonder professionele fotografie.

Bij Bureau ZIGZAG gaan we niet voor minder dan het beste. We beschikken over een complete fotostudio met professionele lampen en iedere achtergrondkleur die je zoekt. Met onze geavanceerde apparatuur schieten we de foto’s die jij nodig hebt.

Onze fotografiepakketten

  Bedrijfsfotografie Projectfotografie Studiofotografie
  Prijs
Prijs 849,- 169,- Op aanvraag
  Tijdsduur
Tijdsduur Max. 1 dagdeel op locatie Max. 1 uur per locatie In overleg
  Fotobewerking
Fotobewerking Inclusief Inclusief Inclusief
  Rechten
Rechten Rechtenvrij in hoge resolutie Rechtenvrij in hoge resolutie Rechtenvrij in hoge resolutie
  Reistijd
Reistijd Inclusief Inclusief N.v.t.
  Locatie
Locatie 1 locatie naar keuze 1 locatie naar keuze Fotostudio B (Ede Gld.)

Bedrijfsfotografie
Onze fotograaf verzorgt bij jou op locatie een professionele fotoshoot. We schieten foto’s van jouw bedrijf, het team, de auto’s en het kantoor of de complete fabriek. Ideaal voor de website, social media en in print, om jouw bedrijf geweldig op de kaart te zetten.

Projectfotografie
Vertel met foto’s het volledige verhaal, door recente projecten in beeld te laten vangen. Wij verzorgen de professionele fotografie en maken het je met onze handige softwaretool heel eenvoudig om alle beelden direct op de juiste plaats op te slaan. Op die manier heb je altijd het volledige overzicht en beheer jij de beelden die we voor je maken.

Studiofotografie
Studiofotografie In onze eigen fotostudio schieten we professionele campagnes en zakelijke portretfoto’s. We beschikken over alle geavanceerde apparatuur en benodigde materialen om de perfecte studiofoto te maken. Ideaal voor een zakelijke presentatie en een geslaagde campagne, waarbij het beeld precies de boodschap overbrengt die je graag wilt uitstralen.

Professionele fotografie
Bij Bureau ZIGZAG gaan we niet voor minder dan het beste, daarom hebben we een eigen professionele fotograaf én fotostudio in huis. We zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld project- en productfotografie, als belangrijk onderdeel van zowel webdesigns als onze contentmarketing.

Overzichtelijk beheer
Foto’s vertellen het verhaal van jouw recente werk of wie jouw organisatie is. Met onze handige softwaretool wordt het een stuk makkelijker om alle geschoten foto’s meteen op de juiste plaats op te slaan. Wij helpen jou het overzichtelijk en beheersbaar te houden.

Foto’s in jouw huisstijl
Onze professionele fotograaf houdt graag rekening met jouw specifieke huisstijl. Voor online en in print, bijvoorbeeld door het logo te plaatsen voor gebruik op social media. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep aan de foto kan zien waar het beeld vandaan komt, zodat de fotografie perfect bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen.


Ik wil meer informatie over:
Fotografie

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Unieke content creëren met projectfotografie

Al 10 jaar dé glasspecialist bij u thuis

Duinkerke Glasservice

Bekijk deze case