Met Google Ads-campagnes meteen meer rendement uit jouw website

Maar liefst 95% van de internetgebruikers zoekt via Google op zoek naar jouw producten of diensten. Zoals je zelf misschien wel herkent, kijken mensen vaak niet veel verder dan de bovenste paar zoekresultaten. Met een Google Ads-campagne ben je dáár zichtbaar waar je potentiële klanten zoeken, namelijk bovenaan de zoekresultaten. Dankzij Google Ads kun je meteen rekenen op meer bezoekers, met de mogelijkheid tot heel specifieke targeting. Wij vinden precies de potentiële klanten waarmee jij het meeste rendement haalt uit jouw advertentiebudget.

Onze Google Ads-pakketten

  Basic Advanced Enterprise
  Setupkosten
Setupkosten 495,- eenmalig 849,- eenmalig 995,- eenmalig
  Kliktegoed/budget Google Ads
Kliktegoed/budget Google Ads 250,- p/m 450,- p/m 1.250,- p/m
  Beheervergoeding
Beheervergoeding 249,- p/m 395,- p/m 595,- p/m
  Google Netwerk
Google Netwerk Zoeknetwerk Zoeknetwerk Zoek- en displaynetwerk
  Max. campagnes
Max. campagnes 1 3 5
  Max. advertentiegroepen
Max. advertentiegroepen 2 8 16
  Max. advertenties
Max. advertenties 4 16 32
  Max. trefwoorden
Max. trefwoorden 20 80 160
  Minimale looptijd
Minimale looptijd 3 maanden 3 maanden 3 maanden
  24/7 Rapportage dashboard
24/7 Rapportage dashboard Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen

Grondige zoekwoordenanalyse
Met een grondige zoekwoordanalyse bekijken we nauwkeurig hoe jouw doelgroep zich gedraagt op Google. Wij vinden de zoektermen die zij intypen om jouw producten of diensten te vinden. Dat is de belangrijke basis voor iedere Google Ads-campagne, waarbij we rekening houden met de zoekintentie en het daadwerkelijke gedrag van de doelgroep.

Inrichten van Google Ads-campagne
We richten de Google Ads-campagne voor je in, aan de hand van de gevonden interessante zoektermen. Bureau ZIGZAG is Google Ads Certified. Dat betekent dat we aantoonbaar beschikken over de belangrijke professionele expertise om jouw Ads-campagne tot een succes te maken.

Actieve monitoring van campagnes
Zodra de campagne loopt garanderen we continue optimalisatie dankzij actieve monitoring en bijsturing waar dat nodig is. We houden nauwlettend in de gaten welke zoektermen de meeste extra omzet opleveren en waar het nog beter kan. Op die manier bouwen we stap voor stap aan een nog meer succesvollere online campagne.

Optimale inzet van jouw budget
Geavanceerde segmentatie maakt het mogelijk om heel gericht te adverteren. We zetten jouw Ads-campagne in voor de termen die het best converteren, bij het deel van de doelgroep met de meest duidelijke koopintentie. Op die manier realiseren we de hoogste Return-on-Investment (ROI) voor jouw investering in Google Ads.


Ik wil meer informatie over:
Google Ads campagnes

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Stefan Post? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken o.a. voor:

Groei dankzij creatieve campagnes en marketing

Velthuizen maakt keukens om momenten in te creëren

Velthuizen Keukens

Bekijk deze case