Breng content tot leven in jouw online magazine

Onderzoek wijst uit dat de combinatie van beeld, tekst, video en geluid de kennisoverdracht optimaliseert. Zo maak je een blijvende indruk op de lezer. Dat is het sterkste argument voor een online magazine, dat we voor je verspreiden via sociale media of op je eigen website beschikbaar maken.

Interactief en uitdagend
Niet zomaar content in een online magazine, maar volledig interactief en uitdagend. Ideaal om jouw doelgroep in beweging te brengen, door de content letterlijk tot leven te wekken. We combineren overtuigend beeld en tekst met spraakmakende video en geluid en het maken van het magazine beschikbaar op alle devices die de doelgroep gebruikt.

Magazine met video
Jouw online magazine combineert creatieve content met de enorme aantrekkingskracht van video. Naadloos geïntegreerd, bijvoorbeeld om de medewerkers achter een project te laten zien of juist de doelgroep op beeld aan het woord te laten.

Volledig responsive
Het online magazine maken we beschikbaar via jouw website, de belangrijke socialmediakanalen en we linken er bijvoorbeeld naar in de (e-mail)nieuwsbrief. Het magazine is volledig responsive, dus komt zowel op een desktop, laptop, tablet als smartphone geweldig op de doelgroep over.

Deeplinks mogelijk
Vanuit de sociale media, nieuwsbrief of website linken we naar het complete online magazine of specifieke onderwerpen. Dankzij deeplinks bewegen we de doelgroep precies naar de informatie die jij met tekst, beeld, video of geluid over wilt brengen.

Uitstekend meetbaar
Hoe vaak is het magazine gelezen en wat blijkt het populairste artikel? Jouw online magazine is uitstekend meetbaar, zowel om de successen te vieren als om nauwkeurig te bepalen waar het in een volgende editie wellicht nog beter kan. Door te kijken naar de statistieken helpen we jou het maximale rendement uit het magazine te halen.


Ik wil meer informatie over:
Interactieve magazines

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interactief online magazine

Hét online ondernemersmagazine

Gemeente Ede

Bekijk deze case