Stap voor stap naar maximaal rendement

Structureel met online marketing aan de slag? Dan is het belangrijk om een geïntegreerde online marketingstrategie te laten ontwikkelen. Waar wil je naartoe, wat zijn de doelen en hoe zorg je voor meer conversie? Wij ontwikkelen een online marketingstrategie die houvast biedt voor alle marketingactiviteiten. We kennen het online speelveld en weten hoe de markt zich beweegt. Op basis van jouw wensen en doelgroep ontwikkelen we een plan van aanpak voor de inzet van de juiste middelen op het juiste moment. Samen bepalen we de stappen voor jouw organisatie om een maximaal rendement uit je online marketing te behalen.

Integrale online marketingstrategie
Online marketing biedt enorme kansen om jouw onderneming te laten groeien, wat je doelgroep ook is. Er zijn talloze mogelijkheden, van social media tot Google en van betaald adverteren tot slimme contentmarketing. Wij combineren de juiste kanalen, waardoor het resultaat groter is dan de som der delen. 1 + 1 telt op tot 3, dankzij de verschillende kanalen die elkaar versterken.

Helder plan van aanpak
Welke kanalen zijn er belangrijk om de besproken doelstellingen te bereiken en waar liggen de beste kansen? Vanuit een helder plan van aanpak maken we inzichtelijk waar zich de mogelijkheden bevinden. We bespreken de inzet in overleg, om stap voor stap toe te werken naar de gewenste resultaten.

Meer conversie uit online kanalen
Meer omzet is waar het onder de streep om draait. Dat bereiken we samen door een hogere conversie te creëren. We houden de efficiëntie van marketinginzet scherp in de gaten om vanuit de verschillende online kanalen meer aanvragen en betalende klanten te krijgen.

Maximaal rendement
Onze strategische aanpak voor online marketing garandeert een maximaal rendement door de beschikbare kanalen slim te combineren. Wij kennen het online speelveld en weten hoe jouw markt zich beweegt, dankzij onze jarenlange ervaring voor klanten in de diverse branches.


Ik wil meer informatie over:
On- en offline reclamecampagnes

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Stefan Post? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groei dankzij creatieve campagnes en marketing

Velthuizen maakt keukens om momenten in te creëren

Velthuizen Keukens

Bekijk deze case