Crossmediale campagnes die activeren.

Hier gaat ons hart sneller van kloppen: het uitrollen van creatieve campagnes waarover mensen praten. Campagnes die memorabel zijn en tot actie aanzetten, zonder dat je daarvoor eindeloos moet adverteren. Dat kan bijvoorbeeld met humor – onze campagnes voor Praxis Ede & Apeldoorn zijn daar goede voorbeelden van. Maar geen bedrijf is hetzelfde; een campagne is altijd maatwerk. Soms zetten we mensen bewust op het verkeerde been, of stemt onze campagne tot nadenken. In sommige gevallen rollen we campagnes uit die werkelijk choqueren, omdat dat nodig kan zijn om de doelgroep wakker te schudden. Wij kijken altijd welke insteek de boodschap overbrengt en welke mix van media en kanalen het meeste resultaat oplevert. Daarvoor gebruiken we bewezen reclame- en communicatiemodellen en verrichten we uitgebreid mediaonderzoek. Zo ben je altijd verzekert van een campagne met impact.

Crossmediale aanpak
Wij combineren de juiste online en offline kanalen, waardoor het resultaat groter is dan de som der delen. 1 + 1 telt op tot 3, dankzij de verschillende media die elkaar versterken.

Mediabereiksonderzoek
We raadplegen altijd de meest recente bereiksrapportages (NOBO, NPM, NLO, SKO) en toetsen alle typen media en dragers op karakteristieken.

Mediastrategie en mediaplaatsing
We stellen een mediaplan op waardoor jouw uitingen precies op het juiste moment via de juiste kanalen vertoond worden.

Maximaal rendement
Onze strategische aanpak voor online marketing garandeert een maximaal rendement door de beschikbare kanalen slim te combineren. Wij kennen het online speelveld en weten hoe jouw markt zich beweegt, dankzij onze jarenlange ervaring voor klanten in de diverse branches.


Ik wil meer informatie over:
Reclamecampagnes

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Stefan Post? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groei dankzij creatieve campagnes en marketing

Velthuizen maakt keukens om momenten in te creëren

Velthuizen Keukens

Bekijk deze case