Social media campagnes om jouw doelgroep aan je te binden

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons digitale leven. Zet ze in om jouw online doelen te behalen en de doelgroep aan je te binden. Wil je je naamsbekendheid vergroten, meer leads genereren of interactie met je doelgroep aangaan? Het is belangrijk om vooraf na te denken over wat je wilt bereiken. Door strategisch naar jouw socialmediadoelen te kijken, creëren we de juiste content die jouw (potentiële) volgers aanspreekt en in beweging brengt.

Meteen meer naamsbekendheid
Social media marketing is uitstekend geschikt om jouw naamsbekendheid te vergroten. Met content speciaal voor de verschillende sociale kanalen werken we voor jou aan de zichtbaarheid bij je doelgroep. Wij zijn actief waar jouw potentiële klanten zich bevinden.

Actief op de meest geschikte kanalen
Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube en meer: wij helpen de meest geschikte kanalen te selecteren door te kijken naar waar jouw doelgroep zich bevindt. En belangrijker nog, we passen jouw verhaal aan het gekozen kanaal aan. Gebruikers van Facebook verwachten andere content dan op LinkedIn en op Instagram of andere sociale kanalen.

Leads opwarmen met interactie
We gebruiken de geweldige mogelijkheid tot interactie via de sociale kanalen om jouw potentiële klanten op te warmen. Met content die de doelgroep informeert, inspireert en activeert bouwen we aan het belangrijke vertrouwen om de stap om contact op te nemen steeds kleiner te maken.

Strategische inzet van sociale media
Vanuit een strategisch plan kiezen we de meest geschikte kanalen en ontwikkelen we content die prikkelt. We zien content als onderdeel van een groter plan, met een duidelijke doelstelling en een rode draad om daar strategisch naartoe te werken.


Ik wil meer informatie over:
Social media campagnes

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Daan van Woezik? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van creatief concept tot complete foodbeleving

Creatief foodconcept voor de bouwbranche

Henk van Keulen – Foodtruck Onbeschaft

Bekijk deze case Winnaar Starter Business Event Gemeente Ede