Een veilige website dankzij aandacht voor kwetsbaarheden

WordPress websites zijn populair: bij website-eigenaren, maar ook bij hackers en andere kwaadwillenden. Met name plugins en (een gebrek aan) updates maken websites kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Met WordPress updates en -onderhoud houden we hackers en botnets buiten de deur. Zo beschermen we jouw website én bedrijf tegen vervelende zaken als datalekken, virussen en oplichters.

Onze WordPress-updates en onderhoud pakketten

  Basic Advanced
  Prijs per pakket
Prijs per pakket 29,- p/m 39,- p/m
  Maandelijkse updates WordPress
Maandelijkse updates WordPress
  Maandelijkse updates plugins
Maandelijkse updates plugins
  Controle beveiligingsrisico's
Controle beveiligingsrisico's
  Monitoring website
Monitoring website
  Maandelijkse rapportage
Maandelijkse rapportage
  Support per telefoon en e-mail
Support per telefoon en e-mail

Maandelijkse updates
Websitebeveiliging is een spel van kat-en-muis. Updates voor WordPress en plugins dichten de gaten in de beveiliging die hackers weten te vinden. Wij verzorgen de kritieke en andere updates voor jouw website, om problemen buiten de deur te houden.

Veilige plugins
Plugins voor WordPress voegen interessante functionaliteiten toe, waarmee je de website professioneler kunt inzetten. Wij controleren zowel de plugin als de ontwikkelaar en garanderen op die manier veilig gebruik voor de website. We voorkomen kwetsbaarheden in de beveiliging door bijvoorbeeld te screenen op verouderde plugins.

Actieve monitoring
Zowel hackers als geautomatiseerde netwerken (botnets) hebben het regelmatig op (WordPress)websites voorzien. Onze monitoringsoftware houdt uw website actief in de gaten en herkent aanvallen van buitenaf in een vroeg stadium, zodat we kunnen optreden voordat er een probleem ontstaat.

Regelmatig onderhoud
Zoals een auto niet uit zichzelf blijft rijden heeft ook een website niet vanzelf het eeuwige leven. WordPress vraagt om regelmatig onderhoud om de belangrijke functionaliteiten, pagina’s en andere features up-to-date te houden. Wij nemen jou die belangrijke zorg graag uit handen.


Ik wil meer informatie over:
WordPress updates en onderhoud

Onder het genot van een kopje koffie kennismaken met onze specialist Stefan Post? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie internationale websites

Producent van luxe safaritenten en lodges

Outstanding

Bekijk deze case Winnaar FD Gazelle awards 2018